• Frokost
  • Mødeforplejning
  • Ugens menu
  • Indhent tilbud

Ugens menu



Menu uge 21



MANDAG


Varm ret


Klassisk kyllingelår med persille, kartofler, skysauce,

agurkesalat og rabarberkompot (6,13)


Salatbar


Kold anretning


Rullepølse med kryddermayo, sky og løg (2,13)


Æg med svampemayo og grønt (2,13)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)


TIRSDAG


Varm ret

​

Gris i sur/sød sauce med grov pasta (1,13,15)


Dagens salater


Blomkål med spinat, spidskål, bønner, ristede kerner og vinaigrette (11,12,13,15)

Dagens mix


Kold anretning


Krydderskinke med svampemayo, grønt og surt (2,13,15)

Kalkunchorizo med hytteost rørt med pesto samt dagens grønt


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)


ONSDAG


Varm ret


Asiatisk inspireret okse i spicy sauce med grønt og ris (7,8,10,13,15)


Salatbar


Kold anretning


Krydderkam med rødkål og asier (13,15)

Røræg med plukket ørred og grønt (2,3,6)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)


Sødt


Drømmekage (1,2,6)


TORSDAG


Varm ret:


Italiensk farsbrød (Gris) med stegte kartoffelbåde og mild urtedip (1,2,6,10,13,15)


Dagens salater


Cous cous med tomat, peberfrugt, squash, rødløg, urter, oliven, pesto (1,13,15)

Grøn salat med jordbær, blåbær, spinat, sasparges, spidskål og balsamicocreme (13)


Kold anretning


Røget medister med remoulade, ristede løg og surt (1,2,13)

Kyllingesteg med kalkunbacon, grov tomatmayo og grønt (2,13,15)


Ugens treat


Fyldt chokoladeskål (6)


Brød:


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)



Varm ret


Moussaka med kylling, grønt og kartoffel (6,7,10,15)


Salatbar


Kold anretning:


Spegepølse af kalkun med urtemayo og grønt (2,13)

Dagens med passende tilbehør


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)





Menu uge 20



MANDAG


Varm ret


Hakkebøf med stuvede svampe/grønt (6,13,15)


Salatbar


Kold anretning:


Tunmousse med grønt og urter (2,3,6,13)

Grisekam med rødkål og surt (13,15)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)



TIRSDAG


Varm ret


Mini kyllingespyd 4 stk. pr. pers. Citrus kartoffelbåde og tzatziki (6,13)



Dagens salater



Spidskålscæsar med parmesan, croutons og peanuts (2,3,4,6,15)

Pastasalat med grønt og pesto (1,13,15)


Kold anretning


Røget okse med tyttebærcreme og peberrod (6,13)

Jagtpølse af kalkun med mangomayo og grønt (2,13)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)



ONSDAG


Varm ret


Stegt marineret oksekød med grønt, grov pasta og spicy dressing (1,6,7,8,10,13,15)


Salatbar​


Kold anretning


Spegepølse af okse med remoulade og ristede løg (1,2,13)

Wienersalat med pølser (gris) (2,6,7,13)


Sødt


Blandet kagefad (1,2,6,9)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)


TORSDAG


Varm ret


Juicy marineret skinkesteg med grøn kartoffelsalat (7,8,10,13,15)


Dagens salater


Salat, asparges, tomat, blomkål, artiskok, oliven, kerner og citrusdressing (13)

Dagens grønne salat


Kold anretning


Pastrami med tzatziki og grønt (2,13,15)

Makrel i tomat med mayo og grønt (2,3,13)


Ugens treat


Haps med varmrøget laksemousse (1,2,3,13)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)



FREDAG


Varm ret


Indbagt kylling med bacon og basilikumsauce.

Krydderkartofler og dip (1,2,6,13,15)


Salatbar​


Kold Anretning


Hamburgerryg med italiensk salat (2,13)

Kalkun med grønt og aioli (2,13,15)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

​






Odinsvej 6, 6950 Ringkøbing - 49 40 63 22 - louisescatering-lunch@hotmail.com