MANDAG
Varm ret
Italiensk simreret med okse, grønt og salvie.
Serveret med brune ris (1,10,15)
Salatbar
Kold anretning
Kam af gris med rødkål og surt (13)
Mortadella (gris) med hytteost og grønt (6)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Stegt kyllingelår med bagte grøntsager og kartofler.
Hertil skysauce og surt (6,10,15)
Dagens salater
Blomkål, edamame, bønner, babyspinat, salt mandler, karry/mango dressing (9,12,13)
Spidskålssalat, ærter, peberfrugt, ristede græskarkerner, purløg, vinaigrette (11,13)
Kold anretning
Paprikapølse (gris) med urtemayo (2,13)
Oksespegepølse med remoulade, ristede løg og surt (1,2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Pulled pork burger med coleslaw og spicy dressing (1,2,6,13,15)
Salatbar
Kold anretning
Bagt laks på sprød salat med mango/chili dressing (3,8,13,15)
Provencalepaté (gris) med rødbede og grønt
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Sødt
Cookies med chokolade og mandler (1,2,6,9)
TORSDAG
Varm ret:
Vikingegryde (gris) med grønt og ris (1,6,10,13,15)
Dagens salater
Couscous salat med urter, peberfrugt, gulerod, squash, majs,
forårsløg, oliven og kapers (1,13)
Tomatsalat med avocado, peberfrugt, bønner, agurk,
syltede rødløg, crisp og persille (12,13)
Kold anretning:
Kalkunbryst med sommersalat og grønt (2,13)
Halve æg med svampemayo, agurk, tomat og karse (2,13)
Ugens treat
Snack ost (6)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Varm ret
Chili con carne med ris og cremefraiche (6,12,15)
Salatbar
Kold anretning:
Hamburgerryg med russisk salat og purløg (2,13)
Dagens pålæg med passende tilbehør
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)