• Frokost
  • Mødeforplejning
  • Ugens menu
  • Indhent tilbud

Ugens menu



Menu uge 27



MANDAG


Varm ret


Urtestegt kalvesteg med råstegte kartofler og whiskysauce (6,13,15)


Salatbar


Kold anretning


Hamburgerryg med sommersalat og grønt (2,6,13)

Roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og surt (1,2,13)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)


TIRSDAG


Varm ret

​

Krydderstegt kyllingeoverlår med kartofler, skysauce og surt (6)


Dagens salater


Coleslaw med sommerkål og gulerod (2,6,11)

Marineret blomkål, peberfrugt, feta og bønner (6,12,13,15)


Kold anretning


Skinkesalat med purløg og grønt (2,6,15)

Kylling med kalkunbacon med tomatmayo og grønt (2,13)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)


ONSDAG


Varm ret


Kødsauce med grønt og pasta (1,10,15)


Salatbar


Kold anretning


Serranoskinke med melon og pesto (15)

Karrystegt tun med chilimayo og grønt (2,3,13)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)


Sødt


Brownie med peanuts (1,2,4)


TORSDAG


Varm ret:


Frikadeller med stuvede sommerkål og ærter.

Serveret med dampede kartofler med urter (1,2,6)


Dagens salater


Cous cous med tomat, oliven, kikærter, urter og spinat (1,13,15)

Dagens mix salat


Kold anretning


Halve æg med chilimayo og grønt (2,13)

Leverpostej med syltede rødbeder og grønt (1,2,6,13)


Ugens treat


"Ostehaps"


Brød:


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)



FREDAG


Varm ret


Fladbrød med krydret kylling og grønt.

Serveret med urtecreme (1,7,10,15)


Salatbar


Kold anretning:


Okserullepølse med løg, sky og asier (13)

Dagens pålæg med passende tilbehør


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)





Menu uge 26



MANDAG


Varm ret


Wraps med krydret oksefyld, grønt og avocado creme (1,2,6,7,10,13,15)


Salatbar


Kold anretning:


FArsbrød af gris med pestomayo og grønt (1,2,6,13,15)

Kyllingepålæg med tomat relish og grønt (13,15)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)



TIRSDAG


Varm ret


Brændende (sommer) kærlighed med bacon, skinke, løg, svampe,

urter, toppet med ærter (6)


Dagens salater


Crisp, grønne bønner, feta, melon, kerner og vinaigrette (6,11,12,13,15)

Dagens mix salat


Kold anretning


Hamburgerryg med italiensk salat og grønt (2,13)

Mellem lagret ost med peberfrugt og marmelade (6,13)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)



ONSDAG


Varm ret


Glaseret okse med krydderstegte kartofler og skysauce (6,11,15)


Salatbar​


Kold anretning


Hønsesalat med asparges og grønt (2,6,13)

Røget rullepølse af gris med svampemayo, sky og løg


Sødt


Mazarin med jordbærskum (1,2)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)


TORSDAG


Varm ret


Thai gryde med gris og grønt. Serveret med ris (1,13,15)


Dagens salater


Marineret nudler, peberfrugt, kål, gulerod, sesam, rødløg, hakket æg (1,2,7,813,15)

Crisp, edamame, peberfrugt, tomat og ristede kerner (7)


Kold anretning


Fennikel salami (gris) med pestomayo og grønt (2,13,15)

Leverpostej (gris) med sky, løg, cornichons og grønt (1,2,6,13)


Ugens treat


Grissini med dip (1,2,6,8,13,15)


Brød


Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)



FREDAG


Varm ret


Kylling i hvidvinsvelouté med grønt. Serveret med pasta (1,2,6,10,13,15)


Salatbar​


Kold Anretning


Ålerøget skinke (gris) med æggestand og karse (2,6)

Marineret okse med surt og grønt (7,8,13,15)


Brød


​






Odinsvej 6, 6950 Ringkøbing - 49 40 63 22 - louisescatering-lunch@hotmail.com