MANDAG
Varm ret
Hakkebøf med stuvede svampe/grønt (6,13,15)
Salatbar
Kold anretning:
Tunmousse med grønt og urter (2,3,6,13)
Grisekam med rødkål og surt (13,15)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Mini kyllingespyd 4 stk. pr. pers. Citrus kartoffelbåde og tzatziki (6,13)
Dagens salater
Spidskålscæsar med parmesan, croutons og peanuts (2,3,4,6,15)
Pastasalat med grønt og pesto (1,13,15)
Kold anretning
Røget okse med tyttebærcreme og peberrod (6,13)
Jagtpølse af kalkun med mangomayo og grønt (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Stegt marineret oksekød med grønt, grov pasta og spicy dressing (1,6,7,8,10,13,15)
Salatbar
Kold anretning
Spegepølse af okse med remoulade og ristede løg (1,2,13)
Wienersalat med pølser (gris) (2,6,7,13)
Sødt
Blandet kagefad (1,2,6,9)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TORSDAG
Varm ret
Juicy marineret skinkesteg med grøn kartoffelsalat (7,8,10,13,15)
Dagens salater
Salat, asparges, tomat, blomkål, artiskok, oliven, kerner og citrusdressing (13)
Dagens grønne salat
Kold anretning
Pastrami med tzatziki og grønt (2,13,15)
Makrel i tomat med mayo og grønt (2,3,13)
Ugens treat
Haps med varmrøget laksemousse (1,2,3,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Indbagt kylling med bacon og basilikumsauce.
Krydderkartofler og dip (1,2,6,13,15)
Salatbar
Kold Anretning
Hamburgerryg med italiensk salat (2,13)
Kalkun med grønt og aioli (2,13,15)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)