MANDAG
Varm ret
Wraps med krydret oksefyld, grønt og avocado creme (1,2,6,7,10,13,15)
Salatbar
Kold anretning:
FArsbrød af gris med pestomayo og grønt (1,2,6,13,15)
Kyllingepålæg med tomat relish og grønt (13,15)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Brændende (sommer) kærlighed med bacon, skinke, løg, svampe,
urter, toppet med ærter (6)
Dagens salater
Crisp, grønne bønner, feta, melon, kerner og vinaigrette (6,11,12,13,15)
Dagens mix salat
Kold anretning
Hamburgerryg med italiensk salat og grønt (2,13)
Mellem lagret ost med peberfrugt og marmelade (6,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Glaseret okse med krydderstegte kartofler og skysauce (6,11,15)
Salatbar
Kold anretning
Hønsesalat med asparges og grønt (2,6,13)
Røget rullepølse af gris med svampemayo, sky og løg
Sødt
Mazarin med jordbærskum (1,2)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TORSDAG
Varm ret
Thai gryde med gris og grønt. Serveret med ris (1,13,15)
Dagens salater
Marineret nudler, peberfrugt, kål, gulerod, sesam, rødløg, hakket æg (1,2,7,813,15)
Crisp, edamame, peberfrugt, tomat og ristede kerner (7)
Kold anretning
Fennikel salami (gris) med pestomayo og grønt (2,13,15)
Leverpostej (gris) med sky, løg, cornichons og grønt (1,2,6,13)
Ugens treat
Grissini med dip (1,2,6,8,13,15)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Kylling i hvidvinsvelouté med grønt. Serveret med pasta (1,2,6,10,13,15)
Salatbar
Kold Anretning
Ålerøget skinke (gris) med æggestand og karse (2,6)
Marineret okse med surt og grønt (7,8,13,15)
Brød