MANDAG
Varm ret:
Frikadeller med stuvet sommergrønt og kartofler (1,2,6)
Ugens sprøde toppings til ugen:
4 slags (1,4,9,15)
Dagens salater:
Marineret spidskålssalat med grønne asparges, ærter og bær
Crisp salat med æble, melon og feta (6)
Ugens dressinger til ugen:
3 slags (2,6,11,15)
Kold anretning:
Carpaccio af okse (6)
Fennikel salami med surt og mayo (2,13)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød samt saltet smør til ugen (1,6)
TIRSDAG
Varm ret:
Kylling med pikantost, kartofler og whiskysauce (1,6)
Dagens salater:
Salatbar (6)
Kold anretning:
Løgpølse med mayo og rødløg (2)
Graved grisefilet med tatarsauce (2,6,13)
Brød:
Friskbagt rugbrød, buffetbrød og croissanter (1,6)
ONSDAG
Varm ret:
Braiseret grisekæber i vildtsky med bagt mos med grønt (1,6)
Dagens salater:
Hvedekerner, agurk, rødløg, oliven og peberfrugt (1,13,15)
Dagens grønne salat
Kold anretning:
Torskerogn med remoulade (2,3)
Kyllingesalami med chutney (13)
Sødt:
Flødeboller (1,2,6)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TORSDAG
Varm ret:
Stegte andelår med æble og rosmarin, bagte kartofler med rodfrugter og egen sky (6)
Dagens salater:
Salatbar (6)
Kold anretning:
Provencale paté med rødløg og sky (6,13)
Sprængt oksebryst med peberrod (6)
Ugens "treat"
Lille fiskefrikadelle på toast med urtemayo (1,2,3,6)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret:
Byg selv burger med okse (1,2,6,15)
Dagens salater:
Græsk salat (6)
Dagens mix salat
Kold anretning:
Dagens pålæg
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)