MANDAG
Varm ret:
Chili/mango marineret kalkunbryst med bagekartoffel,
dagens grønt og sauce verte (6,13,15)
Salatbar
Kold anretning:
Sylte af gris med sennep og rødbede (11,13)
Roastbeef med remoulade, risrede løg og surt (1,2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret:
Kalvesteg med peberrodssauce, persille kartofler og surt (6,13,15)
Dagens salater
Waldorfsalat med bladselleri, druer, æbler og valnødder (1,2,6,9)
Spidskål/grønkål med æble, tranebær, peanuts (4,13)
Kold anretning:
Bierwurst med sommersalat og grønt (2,11,13)
Dagens pålæg med tilbehør.
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret:
Italiensk inspireret simregryde med gris, tomat, grøn og ris (1,10,13,15)
Salatbar
Kold anretning:
Leverpostej med rødbede og agurk (1,13)
Kebabsalat med grønt og pesto (13,15)
Sødt:
Cremebolle (1,2,6,9)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TORSDAG
Varm ret:
Sprød kyllingebøf med pasta vendt i sauce og ratatouille (1,2,10,11,13,15)
Dagens salater
Grøn salat med squash, tomat, agurk, rødløg og feta (6)
Rucola, melon, pærer, salat, kerner granatæble (13)
Kold anretning:
Tivoli bagt laks med mangochutney og grønt (3,8,13,15)
Hamburgerryg med italiensksalat og grønt (2,13)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Ugens "treat"
Rugbrødssnack med chokolade.
FREDAG
Varm ret:
Brændende kærlighed med bacon, skinke, løg og rødbeder (6,13)
Salatbar
Kold anretning:
Æggesalat med purløg og tomat (2,6)
Kalkunsalami med chutney og grønt (13,15)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)