Ugens menu
Menu uge 36
MANDAG
Varm ret
Kyllinge bolognese bianco med pastaskruer (1,6,10,13,15)
Salatbar
Kold anretning
Kam af gris med rødkål og asier (13)
Kalkunsalami med remoulade og ristede løg (1,2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Kalve a la escalope i kraftig sauce med grov kartoffelmos med rodfrugter (6,10,13,15)
Dagens salater
Broccoli, nødder, gulerod, selleri, melon, urter og sesam (8,10,13,15)
Crisp salat, agurk, tomat, bønner og pesto (13,15)
Kold anretning
Leverpostej med rødbede og bacondrys (1,13)
Rullepølse med kryddermayo, sky og løg (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Panang karry kylling med grønt. Serveret med sesamris (3,4,7,8,15)
Salatbar
Kold anretning
Kartoffelmad med tomat, rødløg, bacon, purløg/karse og svampemayo (2,13)
Fiskefrikadeller med remoulade og grønt (1,2,3,6,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Sødt
Sommer kage med bærskum (1,2,6)
TORSDAG
Varm ret:
Italiensk farsbrød (Gris), krydderstegte kartofler og skysauce (1,2,15)
Dagens salater
Asiatisk salat med kål, urter, peanuts, edamame, gulerod, mango (3,4,7,8,13,15)
Dagens mix salat
Kold anretning
Gravad grisefilet med fennikel og sennepsdressing (11)
Dagens pålæg med passende tilbehør
Ugens treat
Soya ristede græskarkerner (7)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Koteletter i fad i cremet sauce med grønt. Serveret med ris (6,10,13,15)
Salatbar
Kold anretning:
Kylling med karrymayo, ananas, grønt og bacondrys (2,13)
Saltkød med peberrodssalat, syltede rødløg og karse (6,13)
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Menu uge 35
MANDAG
Varm ret
Græsk fladbrød, krydret kylling med grønt og avocadocreme (1,6,13,15)
Salatbar
Kold anretning:
Varmrøget makrel med hjemmelavet tomatsalsa og grønt (3,13,15)
Røget medister (gris) med remoulade, ristet løg og grønt (1,2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Hakkebøf med bløde løg, dampede ærter, kartofler og pebersauce (6,13)
Dagens salater
Marineret hvedekerner med tomat, feta, rødløg og kål (13,15)
Kålsalat med tranebær, kerner, urter og mormor dressing (6,13)
Kold anretning
Oksespegepølse med remoulade og ristet løg (1,2,13)
Kødpølse med paprika, tzatziki og urter (6,7,15)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Boller i karry. Serveret med ris (1,2,4,6,7,8,11,15)
Salatbar
Kold anretning
Ålerøget skinke, røræg med purløg/karsemix og grønt (2,6)
Bierwurst med pestomayo og grønt (2,13,15)
Sødt
Gulerodskage med græskarkerner og ostecreme
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TORSDAG
Varm ret
Krydret oksesteg med whiskysauce og råstegte kartofler (2,15)
Dagens salater
Waldorfsalat med urter, druer og nødder (2,6,9,10,13)
Dagens mix salat
Kold anretning
Pølser med remoulade og ristet løg (1,2,13)
Kylling med karrycreme og grønt (2,6,13,15)
Ugens treat
Chokolade småkage (1,2,6,9)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Cremet pastaret med gris, svampesauce og grønt. Gratineret med ost og rasp (1,6,10,15)
Salatbar
Kold Anretning
Løgpølse med kryddermayo og syltede rødløg (2,13)
Dagens pålæg med passende tilbehør
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)