Logo
Logo

Ugens menu

Menu uge 36

MANDAG

Varm ret

Kyllinge bolognese bianco med pastaskruer (1,6,10,13,15)

Salatbar

Kold anretning

Kam af gris med rødkål og asier (13)

Kalkunsalami med remoulade og ristede løg (1,2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Kalve a la escalope i kraftig sauce med grov kartoffelmos med rodfrugter (6,10,13,15)

Dagens salater

Broccoli, nødder, gulerod, selleri, melon, urter og sesam (8,10,13,15)

Crisp salat, agurk, tomat, bønner og pesto (13,15)

Kold anretning

Leverpostej med rødbede og bacondrys (1,13)

Rullepølse med kryddermayo, sky og løg (2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Panang karry kylling med grønt. Serveret med sesamris (3,4,7,8,15)

Salatbar

Kold anretning

Kartoffelmad med tomat, rødløg, bacon, purløg/karse og svampemayo (2,13)

Fiskefrikadeller med remoulade og grønt (1,2,3,6,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Sødt

Sommer kage med bærskum (1,2,6)

TORSDAG

Varm ret:

Italiensk farsbrød (Gris), krydderstegte kartofler og skysauce (1,2,15)

Dagens salater

Asiatisk salat med kål, urter, peanuts, edamame, gulerod, mango (3,4,7,8,13,15)

Dagens mix salat

Kold anretning

Gravad grisefilet med fennikel og sennepsdressing (11)

Dagens pålæg med passende tilbehør

Ugens treat

Soya ristede græskarkerner (7)

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Koteletter i fad i cremet sauce med grønt. Serveret med ris (6,10,13,15)

Salatbar

Kold anretning:

Kylling med karrymayo, ananas, grønt og bacondrys (2,13)

Saltkød med peberrodssalat, syltede rødløg og karse (6,13)

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Menu uge 35

MANDAG

Varm ret

Græsk fladbrød, krydret kylling med grønt og avocadocreme (1,6,13,15)

Salatbar

Kold anretning:

Varmrøget makrel med hjemmelavet tomatsalsa og grønt (3,13,15)

Røget medister (gris) med remoulade, ristet løg og grønt (1,2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Hakkebøf med bløde løg, dampede ærter, kartofler og pebersauce (6,13)

Dagens salater

Marineret hvedekerner med tomat, feta, rødløg og kål (13,15)

Kålsalat med tranebær, kerner, urter og mormor dressing (6,13)

Kold anretning

Oksespegepølse med remoulade og ristet løg (1,2,13)

Kødpølse med paprika, tzatziki og urter (6,7,15)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Boller i karry. Serveret med ris (1,2,4,6,7,8,11,15)

Salatbar

Kold anretning

Ålerøget skinke, røræg med purløg/karsemix og grønt (2,6)

Bierwurst med pestomayo og grønt (2,13,15)

Sødt

Gulerodskage med græskarkerner og ostecreme

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TORSDAG

Varm ret

Krydret oksesteg med whiskysauce og råstegte kartofler (2,15)

Dagens salater

Waldorfsalat med urter, druer og nødder (2,6,9,10,13)

Dagens mix salat

Kold anretning

Pølser med remoulade og ristet løg (1,2,13)

Kylling med karrycreme og grønt (2,6,13,15)

Ugens treat

Chokolade småkage (1,2,6,9)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Cremet pastaret med gris, svampesauce og grønt. Gratineret med ost og rasp (1,6,10,15)

Salatbar

Kold Anretning

Løgpølse med kryddermayo og syltede rødløg (2,13)

Dagens pålæg med passende tilbehør

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Odinsvej 6, 6950 Ringkøbing - 49 40 63 22 - louisescatering-lunch@hotmail.com