Ugens menu
Menu uge 46
MANDAG
Varm ret
Thai gryde med gris, grønt og nudler (1,3,7,8,10,14,15)
Salatbar
Kold anretning
Pastrami med pickles og grønt (113)
Hamburgerryg (gris) med russisk salat (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Kyllingekødboller i karry/kokossauce, varme krydderier og grønt.
Serveret med ris (3,5,7,10,15)
Dagens salater
Linsesalat med tomat, agurk, peberfrugt, crisp, rødløg, salatost, persille (6)
Melon, crisp, artiskok, spidskål, tranebær, kerner (13)
Kold anretning
Serranoskinke (gris) med pestomayo, surt og grønt (2,13,15)
Torskerogn med remoulade og grønt (2,3,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Karbonader (gris) med dampet grønt, kartofler, skysauce og agurkesalat (1,2,6,13)
Salatbar
Kold anretning
Løgpølse (gris) med kryddermayo og grønt (2,13)
Glaseret oksebryst med tyttebærcreme (6,11)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Sødt
Blandet kagefad (1,2,6)
TORSDAG
Varm ret:
Kyllingebolognese med grønt. Serveret med grov pasta (1,10,13,15)
Dagens salater
Blomkål, spidskål, tomat, bønner, mandler, urter (9,11,13)
Dagens mix salat
Kold anretning
Tunsalat med karry og grønt (2,3,6,13)
Kalkun med sommersalat og grønt
Ugens treat
Grissini m. dip (1,6,8,15)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Okse gullasch med grønt. Dertil grov kartoffelmos og syltede rødbeder (6,10,13,15)
Salatbar
Kold anretning:
Andepate med surt og grønt (1,2,13)
Dagens pålæg med pasende tilbehør
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Menu uge 45
MANDAG
Varm ret
Andesteg med brunede kartofler, lun rødkål og skysauce (6,13)
Salatbar
Kold anretning:
Gravad grisefilet med æble/peberrod/tyttebær kompot (13)
Kalkun med soltørret tomat, estragonmayo og grønt (2,7,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Chili con carne med bønner og grønt. Serveret med gule ris og creme fraiche (6,10,13,15)
Dagens salater
Spidskål, edamame, quinoa, peanuts, syltede rødløg, urter (4,11,13)
Blomkål, græskar, hytteost, babyspinat, urter, tomat og mango dressing (6,13)
Kold anretning
Oksecarpaccio med rucola, olivenolie, tomat, kapers, rødløg, parmesan, kerner (6,13)
Salami Milano (gris) med artiskok, aioli og grønt
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Brændende kærlighed med skinke (gris), bacon, løg og svampe. Serveret med syltede rødbeder (6,13)
Salatbar
Kold anretning
Ribbensteg med rødkål og surt (13)
Røget kalkun med tomat relish og grønt (13)
Sødt
Romkugle (1,2,6)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TORSDAG
Varm ret
BBQ marineret kyllingelår på grønt med bagekartoffel og dip (2,6,7,13,15)
Dagens salater
Perlebyg, spidskål, forårsløg, ærter, soltørret tomat, urter, vinaigrette (1,11,13)
Dagens mix salat
Kold anretning
Laksesalat med grønt og urter (2,3,613,15)
Fennikelsalami (gris) med svampemayo og grønt (2,13)
Ugens treat
Toast med pesto og ost (1,6,15)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Butterdejsstang med skinke, ost og grønt (1,2,6,7,10,15)
Salatbar
Kold Anretning
Kyllingesalat med asparges og svampe (2,6,7,13)
Glaseret skinke med æble/peberrodssalsa (11,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
