Logo
Logo

Ugens menu

Menu uge 27

MANDAG

Varm ret

Urtestegt kalvesteg med råstegte kartofler og whiskysauce (6,13,15)

Salatbar

Kold anretning

Hamburgerryg med sommersalat og grønt (2,6,13)

Roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og surt (1,2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Krydderstegt kyllingeoverlår med kartofler, skysauce og surt (6)

Dagens salater

Coleslaw med sommerkål og gulerod (2,6,11)

Marineret blomkål, peberfrugt, feta og bønner (6,12,13,15)

Kold anretning

Skinkesalat med purløg og grønt (2,6,15)

Kylling med kalkunbacon med tomatmayo og grønt (2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Kødsauce med grønt og pasta (1,10,15)

Salatbar

Kold anretning

Serranoskinke med melon og pesto (15)

Karrystegt tun med chilimayo og grønt (2,3,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Sødt

Brownie med peanuts (1,2,4)

TORSDAG

Varm ret:

Frikadeller med stuvede sommerkål og ærter.

Serveret med dampede kartofler med urter (1,2,6)

Dagens salater

Cous cous med tomat, oliven, kikærter, urter og spinat (1,13,15)

Dagens mix salat

Kold anretning

Halve æg med chilimayo og grønt (2,13)

Leverpostej med syltede rødbeder og grønt (1,2,6,13)

Ugens treat

"Ostehaps"

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Fladbrød med krydret kylling og grønt.

Serveret med urtecreme (1,7,10,15)

Salatbar

Kold anretning:

Okserullepølse med løg, sky og asier (13)

Dagens pålæg med passende tilbehør

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Menu uge 28

MANDAG

Varm ret

Kylling i karry med grønt. Serveret med ris (1,10,15)

Salatbar

Kold anretning:

Oksespidsbryst med peberrod, grønt og surt (6,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Oksegryde med grønt. Serveret med grov kartoffelmos (1,6,15)

Dagens salater

Spidskål vendt i mormordressing med bær og ristede mandler (6,9,13)

Dagens mix salat

Kold anretning

Rullepølse med chili mayo, løg og sky (2,13)

Fiskesalat med grønt og urter (2,3,6,15)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Stegt grisekam med enebær og urter, råstegte kartofler, vildtsauce og surt (6,13,15)

Salatbar

Kold anretning

Malakoffpølse med svampemayo og surt (2,13)

Kylling med karrymayo og grønt (2,13)

Sødt

Gammeldags æblekage med makroner og flødeskum (1,2,6,9)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TORSDAG

Varm ret

Tarteletter med kylling i asparges (1,2,6,13)

Dagens salater

Marineret pasta, spinat, blomkål, gulerod, peberfrugt og feta (1,6,13,15)

Kold anretning

Kam af gris med rødkål, flæskesvær og grønt (13)

Dagens pålæg med tilbehør

Ugens treat

Ebi reje med chilimayo (1,2,5,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Byg selv okseburger med grønt og surt og big-mac dressing (1,2,6,13,15)

Salatbar

Kold Anretning

Kalkunsalami med tzatziki og grønt (6,15)

Dagens pålæg med passende tilbehør

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Odinsvej 6, 6950 Ringkøbing - 49 40 63 22 - louisescatering-lunch@hotmail.com