Logo
Logo

Ugens menu

Menu uge 50

MANDAG

Varm ret

Kogt hamburgerryg med grønlangkål og små ristede krydderkartofler (6)

Salatbar

Kold anretning

Sprængt oksebryst med pickles og peberrod (11,13)

Malakoff (gris) Italiensk salat og grønt

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Oksegryde med bacon, svampe og paprika

Serveret med rustik kartoffelmos med grønt (6,10,13,15)

Dagens salater

Nordisk coleslaw med tre slags kål, gulerødder, radiser, urter og vinaigrette (11,13)

Spinat, belugalinser, gulerødder, feta, persille, kerner, citronsaft og olivenolie (6,15)

5)Kold anretning

Rullepølse med kryddermayo, løg og sky (2,13)

Kylling med grønt og avocadocreme (2,6,13,15)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Fajitas med kylling og grønt.

Serveret med gule ris og kold avocadocreme (2,6,13,15)

Salatbar

Kold anretning

Røget laks med fennikelsalat og citrus/chili dressing (3,13)

Oksespegepølse med remoulade og ristede løg (1,2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Sødt

Ølkage med smør (1,6)

TORSDAG

Varm ret:

Kalvesteg stegt som vildt med vildtsauce.

Glaseret perleløg og smørstegte kartofler (6,13)

Dagens salater

Blomkålssalat med radiser, ærter, peanuts, urter og sennepsdressing (4,11,13)

Dagens salat

Kold anretning

Bierwurst med pestomayo, tomat og løg (2,13,15)

Æggesalat med bacon og purløg (2,13)

Ugens treat

Jule-mandler med kanel (2,9)

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Koteletter i fad med grønt. Serveret med ris (6,10,15)

Salatbar

Kold anretning:

Mortadella med hytteost og grønt (6)

Dagens pålæg med passende tilbehør

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Menu uge 49

MANDAG

Varm ret

Marineret kalkun. Serveret med byg-otto med svampe, løg og grønt (1,6,13,15)

Salatbar

Kold anretning:

Røget ørred med tatarsauce og grønt (2,3,6,13)

Leverpostej med syltede rødbeder og grønt (1,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Gris i sur/sød sauce med grønt og ris (11,13,15)

Dagens salater

Broccoli, quinoa, feta, kerner, rucola, soltørret tomat og mild sennepsdressing (6,11,13)

Dagens mix salat

Kold anretning

Kalvesylte med sennep og rødbeder (11,13)

Spegeskinke med trøffelmayo og surt (2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Oksekebab i cremet ostesauce med grønt og grov pastapenne (1,6,7,10,15)

Salatbar

Kold anretning

Skinkesalat med purløg (2,6,13)

Kylling med karrymayo og grønt (2,13)

Sødt

Æbleskiver med jordbærsyltetøj og flormelis (1,2,6,7,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TORSDAG

Varm ret

Flæskesteg med rødkål, kartofler og skysauce (6,13)

Dagens salater

Belugalinser vendt med ristede rodfrugter, rosenkål, æbler, tranebær og urter (10,13,15)

Rødkålssalat med mandarin, druer, kerner og hakket persille (9,13)

Kold anretning

Sild med karrysalat og grønt

Halve æg med estragonmayo, tomat og karse (2,13)

Ugens treat

Pebernødder (1,6)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Mexicansk gryderet med kylling og grønt.

Serveret med brune ris og krydderurter (6,13,15)

Salatbar

Kold Anretning

Kalkun med sommersalat og grønt (2,13)

Hamburgerryg med italiensk salat og grønt (2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Odinsvej 6, 6950 Ringkøbing - 49 40 63 22 - louisescatering-lunch@hotmail.com