Ugens menu
Menu uge 50
MANDAG
Varm ret
Kogt hamburgerryg med grønlangkål og små ristede krydderkartofler (6)
Salatbar
Kold anretning
Sprængt oksebryst med pickles og peberrod (11,13)
Malakoff (gris) Italiensk salat og grønt
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Oksegryde med bacon, svampe og paprika
Serveret med rustik kartoffelmos med grønt (6,10,13,15)
Dagens salater
Nordisk coleslaw med tre slags kål, gulerødder, radiser, urter og vinaigrette (11,13)
Spinat, belugalinser, gulerødder, feta, persille, kerner, citronsaft og olivenolie (6,15)
5)Kold anretning
Rullepølse med kryddermayo, løg og sky (2,13)
Kylling med grønt og avocadocreme (2,6,13,15)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Fajitas med kylling og grønt.
Serveret med gule ris og kold avocadocreme (2,6,13,15)
Salatbar
Kold anretning
Røget laks med fennikelsalat og citrus/chili dressing (3,13)
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg (1,2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Sødt
Ølkage med smør (1,6)
TORSDAG
Varm ret:
Kalvesteg stegt som vildt med vildtsauce.
Glaseret perleløg og smørstegte kartofler (6,13)
Dagens salater
Blomkålssalat med radiser, ærter, peanuts, urter og sennepsdressing (4,11,13)
Dagens salat
Kold anretning
Bierwurst med pestomayo, tomat og løg (2,13,15)
Æggesalat med bacon og purløg (2,13)
Ugens treat
Jule-mandler med kanel (2,9)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Koteletter i fad med grønt. Serveret med ris (6,10,15)
Salatbar
Kold anretning:
Mortadella med hytteost og grønt (6)
Dagens pålæg med passende tilbehør
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Menu uge 49
MANDAG
Varm ret
Marineret kalkun. Serveret med byg-otto med svampe, løg og grønt (1,6,13,15)
Salatbar
Kold anretning:
Røget ørred med tatarsauce og grønt (2,3,6,13)
Leverpostej med syltede rødbeder og grønt (1,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Gris i sur/sød sauce med grønt og ris (11,13,15)
Dagens salater
Broccoli, quinoa, feta, kerner, rucola, soltørret tomat og mild sennepsdressing (6,11,13)
Dagens mix salat
Kold anretning
Kalvesylte med sennep og rødbeder (11,13)
Spegeskinke med trøffelmayo og surt (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Oksekebab i cremet ostesauce med grønt og grov pastapenne (1,6,7,10,15)
Salatbar
Kold anretning
Skinkesalat med purløg (2,6,13)
Kylling med karrymayo og grønt (2,13)
Sødt
Æbleskiver med jordbærsyltetøj og flormelis (1,2,6,7,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TORSDAG
Varm ret
Flæskesteg med rødkål, kartofler og skysauce (6,13)
Dagens salater
Belugalinser vendt med ristede rodfrugter, rosenkål, æbler, tranebær og urter (10,13,15)
Rødkålssalat med mandarin, druer, kerner og hakket persille (9,13)
Kold anretning
Sild med karrysalat og grønt
Halve æg med estragonmayo, tomat og karse (2,13)
Ugens treat
Pebernødder (1,6)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Mexicansk gryderet med kylling og grønt.
Serveret med brune ris og krydderurter (6,13,15)
Salatbar
Kold Anretning
Kalkun med sommersalat og grønt (2,13)
Hamburgerryg med italiensk salat og grønt (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
