Logo
Logo

Ugens menu

Menu uge 46

MANDAG

Varm ret

Thai gryde med gris, grønt og nudler (1,3,7,8,10,14,15)

Salatbar

Kold anretning

Pastrami med pickles og grønt (113)

Hamburgerryg (gris) med russisk salat (2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Kyllingekødboller i karry/kokossauce, varme krydderier og grønt.

Serveret med ris (3,5,7,10,15)

Dagens salater

Linsesalat med tomat, agurk, peberfrugt, crisp, rødløg, salatost, persille (6)

Melon, crisp, artiskok, spidskål, tranebær, kerner (13)

Kold anretning

Serranoskinke (gris) med pestomayo, surt og grønt (2,13,15)

Torskerogn med remoulade og grønt (2,3,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Karbonader (gris) med dampet grønt, kartofler, skysauce og agurkesalat (1,2,6,13)

Salatbar

Kold anretning

Løgpølse (gris) med kryddermayo og grønt (2,13)

Glaseret oksebryst med tyttebærcreme (6,11)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Sødt

Blandet kagefad (1,2,6)

TORSDAG

Varm ret:

Kyllingebolognese med grønt. Serveret med grov pasta (1,10,13,15)

Dagens salater

Blomkål, spidskål, tomat, bønner, mandler, urter (9,11,13)

Dagens mix salat

Kold anretning

Tunsalat med karry og grønt (2,3,6,13)

Kalkun med sommersalat og grønt

Ugens treat

Grissini m. dip (1,6,8,15)

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Okse gullasch med grønt. Dertil grov kartoffelmos og syltede rødbeder (6,10,13,15)

Salatbar

Kold anretning:

Andepate med surt og grønt (1,2,13)

Dagens pålæg med pasende tilbehør

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Menu uge 45

MANDAG

Varm ret

Andesteg med brunede kartofler, lun rødkål og skysauce (6,13)

Salatbar

Kold anretning:

Gravad grisefilet med æble/peberrod/tyttebær kompot (13)

Kalkun med soltørret tomat, estragonmayo og grønt (2,7,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Chili con carne med bønner og grønt. Serveret med gule ris og creme fraiche (6,10,13,15)

Dagens salater

Spidskål, edamame, quinoa, peanuts, syltede rødløg, urter (4,11,13)

Blomkål, græskar, hytteost, babyspinat, urter, tomat og mango dressing (6,13)

Kold anretning

Oksecarpaccio med rucola, olivenolie, tomat, kapers, rødløg, parmesan, kerner (6,13)

Salami Milano (gris) med artiskok, aioli og grønt

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Brændende kærlighed med skinke (gris), bacon, løg og svampe. Serveret med syltede rødbeder (6,13)

Salatbar

Kold anretning

Ribbensteg med rødkål og surt (13)

Røget kalkun med tomat relish og grønt (13)

Sødt

Romkugle (1,2,6)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TORSDAG

Varm ret

BBQ marineret kyllingelår på grønt med bagekartoffel og dip (2,6,7,13,15)

Dagens salater

Perlebyg, spidskål, forårsløg, ærter, soltørret tomat, urter, vinaigrette (1,11,13)

Dagens mix salat

Kold anretning

Laksesalat med grønt og urter (2,3,613,15)

Fennikelsalami (gris) med svampemayo og grønt (2,13)

Ugens treat

Toast med pesto og ost (1,6,15)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Butterdejsstang med skinke, ost og grønt (1,2,6,7,10,15)

Salatbar

Kold Anretning

Kyllingesalat med asparges og svampe (2,6,7,13)

Glaseret skinke med æble/peberrodssalsa (11,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Odinsvej 6, 6950 Ringkøbing - 49 40 63 22 - louisescatering-lunch@hotmail.com