Ugens menu
Menu uge 27
MANDAG
Varm ret
Urtestegt kalvesteg med råstegte kartofler og whiskysauce (6,13,15)
Salatbar
Kold anretning
Hamburgerryg med sommersalat og grønt (2,6,13)
Roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og surt (1,2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Krydderstegt kyllingeoverlår med kartofler, skysauce og surt (6)
Dagens salater
Coleslaw med sommerkål og gulerod (2,6,11)
Marineret blomkål, peberfrugt, feta og bønner (6,12,13,15)
Kold anretning
Skinkesalat med purløg og grønt (2,6,15)
Kylling med kalkunbacon med tomatmayo og grønt (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Kødsauce med grønt og pasta (1,10,15)
Salatbar
Kold anretning
Serranoskinke med melon og pesto (15)
Karrystegt tun med chilimayo og grønt (2,3,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Sødt
Brownie med peanuts (1,2,4)
TORSDAG
Varm ret:
Frikadeller med stuvede sommerkål og ærter.
Serveret med dampede kartofler med urter (1,2,6)
Dagens salater
Cous cous med tomat, oliven, kikærter, urter og spinat (1,13,15)
Dagens mix salat
Kold anretning
Halve æg med chilimayo og grønt (2,13)
Leverpostej med syltede rødbeder og grønt (1,2,6,13)
Ugens treat
"Ostehaps"
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Fladbrød med krydret kylling og grønt.
Serveret med urtecreme (1,7,10,15)
Salatbar
Kold anretning:
Okserullepølse med løg, sky og asier (13)
Dagens pålæg med passende tilbehør
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Menu uge 28
MANDAG
Varm ret
Kylling i karry med grønt. Serveret med ris (1,10,15)
Salatbar
Kold anretning:
Oksespidsbryst med peberrod, grønt og surt (6,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Oksegryde med grønt. Serveret med grov kartoffelmos (1,6,15)
Dagens salater
Spidskål vendt i mormordressing med bær og ristede mandler (6,9,13)
Dagens mix salat
Kold anretning
Rullepølse med chili mayo, løg og sky (2,13)
Fiskesalat med grønt og urter (2,3,6,15)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Stegt grisekam med enebær og urter, råstegte kartofler, vildtsauce og surt (6,13,15)
Salatbar
Kold anretning
Malakoffpølse med svampemayo og surt (2,13)
Kylling med karrymayo og grønt (2,13)
Sødt
Gammeldags æblekage med makroner og flødeskum (1,2,6,9)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TORSDAG
Varm ret
Tarteletter med kylling i asparges (1,2,6,13)
Dagens salater
Marineret pasta, spinat, blomkål, gulerod, peberfrugt og feta (1,6,13,15)
Kold anretning
Kam af gris med rødkål, flæskesvær og grønt (13)
Dagens pålæg med tilbehør
Ugens treat
Ebi reje med chilimayo (1,2,5,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Byg selv okseburger med grønt og surt og big-mac dressing (1,2,6,13,15)
Salatbar
Kold Anretning
Kalkunsalami med tzatziki og grønt (6,15)
Dagens pålæg med passende tilbehør
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)