TIRSDAG
Varm ret
Glaseret skinke (gris) med flødekartofler (6,11)
Dagens salater
Nordisk coleslaw med tre slags kål, gulerødder, radiser, urter og vinaigrette (13)
Dagens grønne mix
Kold anretning
Roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og surt (1,2,13)
Kyllingepålæg med teriyakimayo, syltede rødløg og grønt (1,2,7,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Tarteletter med høns i asparges (1,6,13)
Salatbar
Kold anretning
Hamburgerryg med italiensk salat og grønt (2,13)
Halve æg med estragon mayo, tomat og agurk (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Sødt
Små nougatbjælker (2,6,9)
TORSDAG
Varm ret:
Biksemad (gris) med bearnaisesauce og rødbeder (1,2,6,7,11,13,15)
Dagens salater
Blomkålssalat med majs, artiskok, spinat, ristede kerner og mild sennepsdressing (11,13)
Salat med crisp, tomat, agurk, avocado, rødløg, spidskål og syltede hvidløg
Kold anretning
Tunsalat med majs, peberfrugt og karse
Leverpostej (gris) med rødbeder og baconsmuld (1,13)
Ugens treat
Lille vaffel med skum og knas (1,2,7,8,9)
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Varm ret
Kødsovs og grov mos med rodfrugter (6,10,15)
Salatbar
Kold anretning:
Frikadeller med rødkål og agurkesalat (1,2,6,13)
Kalkun med paprika, tzatziki og grønt (6,13,15)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)