Ugens menu
Menu uge 52
MANDAG
Varm ret
BBQ kylling med krydderbagt kartoffel og dip (2,6,10,11,13,15)
Salatbar
Kold anretning
Hamburgerryg med italiensk salat og grønt (2,13)
Dagens pålæg med passende tilbehør
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Okseburger, ost, grønt, surt og big mac dressing (1,2,6,13,15)
Dagens salater
Coleslaw med urter (2,6,10,11,13)
Dagens blandet salat
Kold anretning
Røget krondyr med tyttebærcreme (6,13)
Halve æg med estragonmayo og tomat (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Salatbar
Kold anretning
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Sødt
TORSDAG
Varm ret:
Dagens salater
Kold anretning
Ugens treat
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Salatbar
Kold anretning:
Brød:
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
Menu uge 2
MANDAG
Varm ret
Kyllingespyd (2 pr. person). Bagt kartoffel og dip (2,6,13,15)
Salatbar
Kold anretning:
Serranoskinke med pesto og grønt (15)
Oksespegepølse med remoulade, ristet løg og surt (1,2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TIRSDAG
Varm ret
Gris a la creme med svampe. Serveret med ris og urter (6,15)
Dagens salater
Grønkål, spidskål, gulerod, tranebær, mandarin og urter (13)
Dagens grønne salat
Kold anretning
Halve æg med tomat og estragonmayo (2,13)
Hamburgerryg med italiensksalat og grønt (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
ONSDAG
Varm ret
Oksekødssovs med grønt og pasta (1,10,13,15)
Salatbar
Kold anretning
Rullepølse med kryddermayo, løg og sky (2,13)
Tunsalat med grønt (2,3,6,13)
Sødt
Kagefad (1,2,6,9)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
TORSDAG
Varm ret
BBQ kyllingelår på bouillonkartofler og grønt (10,11,15)
Dagens salater
Bønnesalat med rødløg, feta, tomat, romaine og urter (6,13,15)
Kold anretning
Rosastegt kalv med svampemayo, grønt og surt (2,13)
Kyllingesteg med bacon, tatarcreme og grønt (2,6,13)
Ugens treat
Sprød skål med ørredmousse (1,2,3,6,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
FREDAG
Varm ret
Kalvesteg med råstegte kartofler og grønt samt bbq-sauce ((6,10,11,13,15)
Salatbar
Kold Anretning
Mortadella med hytteost og grønt (6)
Jagtpølse (fjerkræ) med chilimayo og grønt (2,13)
Brød
Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)
