Logo
Logo

Ugens menu

Menu uge 52

MANDAG

Varm ret

BBQ kylling med krydderbagt kartoffel og dip (2,6,10,11,13,15)

Salatbar

Kold anretning

Hamburgerryg med italiensk salat og grønt (2,13)

Dagens pålæg med passende tilbehør

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Okseburger, ost, grønt, surt og big mac dressing (1,2,6,13,15)

Dagens salater

Coleslaw med urter (2,6,10,11,13)

Dagens blandet salat

Kold anretning

Røget krondyr med tyttebærcreme (6,13)

Halve æg med estragonmayo og tomat (2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Salatbar

Kold anretning

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Sødt

TORSDAG

Varm ret:

Dagens salater

Kold anretning

Ugens treat

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Salatbar

Kold anretning:

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Menu uge 2

MANDAG

Varm ret

Kyllingespyd (2 pr. person). Bagt kartoffel og dip (2,6,13,15)

Salatbar

Kold anretning:

Serranoskinke med pesto og grønt (15)

Oksespegepølse med remoulade, ristet løg og surt (1,2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Gris a la creme med svampe. Serveret med ris og urter (6,15)

Dagens salater

Grønkål, spidskål, gulerod, tranebær, mandarin og urter (13)

Dagens grønne salat

Kold anretning

Halve æg med tomat og estragonmayo (2,13)

Hamburgerryg med italiensksalat og grønt (2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Oksekødssovs med grønt og pasta (1,10,13,15)

Salatbar

Kold anretning

Rullepølse med kryddermayo, løg og sky (2,13)

Tunsalat med grønt (2,3,6,13)

Sødt

Kagefad (1,2,6,9)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TORSDAG

Varm ret

BBQ kyllingelår på bouillonkartofler og grønt (10,11,15)

Dagens salater

Bønnesalat med rødløg, feta, tomat, romaine og urter (6,13,15)

Kold anretning

Rosastegt kalv med svampemayo, grønt og surt (2,13)

Kyllingesteg med bacon, tatarcreme og grønt (2,6,13)

Ugens treat

Sprød skål med ørredmousse (1,2,3,6,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Kalvesteg med råstegte kartofler og grønt samt bbq-sauce ((6,10,11,13,15)

Salatbar

Kold Anretning

Mortadella med hytteost og grønt (6)

Jagtpølse (fjerkræ) med chilimayo og grønt (2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Odinsvej 6, 6950 Ringkøbing - 49 40 63 22 - louisescatering-lunch@hotmail.com