Logo
Logo

Ugens menu

Menu uge 52

MANDAG

Varm ret

BBQ kylling med krydderbagt kartoffel og dip (2,6,10,11,13,15)

Salatbar

Kold anretning

Hamburgerryg med italiensk salat og grønt (2,13)

Dagens pålæg med passende tilbehør

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Okseburger, ost, grønt, surt og big mac dressing (1,2,6,13,15)

Dagens salater

Coleslaw med urter (2,6,10,11,13)

Dagens blandet salat

Kold anretning

Røget krondyr med tyttebærcreme (6,13)

Halve æg med estragonmayo og tomat (2,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Salatbar

Kold anretning

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Sødt

TORSDAG

Varm ret:

Dagens salater

Kold anretning

Ugens treat

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Salatbar

Kold anretning:

Brød:

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Menu uge 51

MANDAG

Varm ret

Sticky beef med grønt. Serveret med nudler (1,3,7,8,10,13,15)

Salatbar

Kold anretning:

Kalkunsalami med estragonmayo og grønt (2,13)

Farseret kam af gris med rødkål (1,2,13,15)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TIRSDAG

Varm ret

Krydret grisekam med råstegte kartofler og bbq sauce (6,10,11,13,15)

Dagens salater

Bønner, rødløg, blomkål, urter, tørret tomat og vinaigrette (11,13)

Mormorsalat på spidskål, syrnet creme fraiche, kerner og nødder (6,9,13)

Kold anretning

Roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og surt (1,2,13)

Kalkun med tzatziki og grønt (6,15)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

ONSDAG

Varm ret

Stegt kyllingelår på bund af kartofle, grønt og persille.

Skysauce og agurkesalat (13,15)

Salatbar

Kold anretning

Tunsalat med grønt (2,3,6,13)

Jagtpølse (fjerkræ) med chilimayo og grønt (2,13)

Sødt

Kirsebærdrøm med et twist af jul (1,6,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

TORSDAG

Varm ret

Asiatisk gris i peanutbuttersauce med grønt.

Serveret med gule ris.

Dagens salater

Græsk salat, tomat, rødløg, oliven, hvidløg, crisp, feta, agurk, peberfrugt og olivenolie (6)

Dagens mix salat

Kold anretning

Graved filet af gris med svampemayo, surt og grønt (2,13)

Dagens pålæg med passende tilbehør

Ugens treat

Mini marcipanbrød (6,9)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

FREDAG

Varm ret

Stegt kalkun med pestokartofler og purløgscreme (2,6,13,15)

Salatbar

Kold Anretning

Ålerøget skinke med pestohytteost og grønt (6,15)

Kylling med citrusmarineret coleslaw med sesam (8,13)

Brød

Friskbagt rugbrød og buffetbrød (1)

Odinsvej 6, 6950 Ringkøbing - 49 40 63 22 - louisescatering-lunch@hotmail.com